Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Τι τρέχει με τον Σο;







Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού,Πάπε Σο,ανακοινώθηκε στις 6 Ιουλίου,αλλά ανάθεμα αν έχει κάνει, μέσα σε αυτόν τον ένα μήνα που μεσολάβησε μέχρι τώρα,έστω και μια προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Συνεχώς,ακούμε ότι μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα ο Σο,αλλά τελικά αυτό αναβάλλεται για αύριο,για μεθαύριο και πάει λέγοντας...

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας,ο παίκτης είχε υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο και θα χρειαζόταν 2-3 εβδομάδες για να επιστρέψει!Τώρα το πώς οι 2-3 εβδομάδες έγιναν 5 και βλέπουμε,κανείς δεν ξέρει να το απαντήσει...

Αλλά και πάλι οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες...Άλλοι λένε ότι ο ποδοσφαιριστής κουβαλούσε τον τραυματισμό από την προηγούμενη ομάδα του και άλλοι ότι τραυματίστηκε στην πρώτη προπόνηση του με τον Παναθηναϊκό!

Το κακό είναι ότι έχει χάσει όλη την προετοιμασία και μετά την επιστροφή του,θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης!

Ελπίζω,τουλάχιστον,ο 27χρονος άσος να δικαιώσει τον Φερέιρα που τον παρουσίασε σαν σκυλί και να μην αποδειχτεί περίπτωση ...Ρούντολφ Γκέργκελι με τους συνεχείς τραυματισμούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.